Gaming Latest

20 kaikkien aikojen parasta pelimodia

20 kaikkien aikojen parhaita pelimodteja

 20 kaikkien aikojen parhaita pelimodteja
Vietin lukemattomia tunteja (okei, se oli 363 tuntia) Skyrimissä. Vaikka peli on hieno, esimerkiksi visuaalinen kuva, käyttöliittymä ja samat vanhat aseet voivat hämärtyä ajan myötä. Kun selasin modifikaatioita Steam-työpajassa, en tiennyt edes mistä aloittaa.

Pelkästään Skyrimille on satoja ja satoja. Asioita kuten asepaketit, käyttäjän tekemät tehtävät ja enemmän asuttuja kaavioita. Tämä sai minut ajattelemaan: mitkä ovat kaikkien aikojen parhaimpia modiseja? Ei useless Skyrim, vaan koko ajan.

Mistä aloittaa modiseilla? Modifikaatioihin voi sisältyä muunnoksen modifikaatioita, jotka voivat korvata melkein kaikki pelin näkökohdat lisätäksesi uusia kokemuksia, visuaalisia päivityksiä, reskinsia, merkkejä ja paljon muuta. Se perustuu myös vaikuttamiseen.

Kuinka nämä modit muuttivat pelimaisemaa? Se ei ole aivan pieni toimintakenttä. Menin eteenpäin ja koonnin luettelon 20 kaikkien aikojen parhaasta modista, jotta se olisi sinulle helpompaa.

20. Skywind


 Morrowind näyttää ja tuntuu siltä kuin Skyrim

 Morrowind näyttää ja tuntuu kuin Skyrim
Aloitamme vahvan Skywindin kanssa, joka on kokonainen muutosmuoto, jotta Morrowind näyttää ja tuntuu Skyrimiltä. Aluksi ajattelin, että se olisi vain visuaalinen mod, nyökkäys Morrowind-faneille. Luojat haluavat kuitenkin rakentaa Morrowindin pohjalta pohjalle Skyrimin työkalupakin avulla. Puhutaan kunnianhimoon.

Liittyvät: Kymmenen ilmaispeliohjelmistotyökalua

Skywindiä ei ole vielä julkaistu, mutta uskon, että se ansaitsee paikan vaikuttavaan kunnianhimoonsa. Joukkue julkaisee 'uuden' pelimaailman trailereita, ja se on henkeäsalpaava. Tällä hetkellä näyttää siltä, ​​että joukkue yrittää naulata ääntä, joten kuka tietää, milloin varsinainen julkaisu tulee. Aina kun se on, en voi odottaa.

19. Kolmannen ikäryhmän kokonaissota


Muistan pelaavan tätä modia päivällä. Se on Medieval II: Complete Struggle -konversion kokonaismuutosmoduuli, joka muuttaa kaikki yksiköt ja sijainnit Rings of Lord -universumin yksiköiksi. Oletko koskaan miettinyt, voiko 5000 harrastusta viedä Sauronin alas? Haluatko viedä taistelun Mordorin armeijoihin?

Tarkista ehdottomasti tämä mod. Voit pelata mukautettuja taisteluita, skenaarioita (ikonisia taisteluita kirjoista ja elokuvista) ja jopa osallistua 'Sodan kehä -kampanjaan. Jos olet faneja Lord of the Rings -sarjasta, Complete Warfare -sarjasta ja loistavasta elokuvallisesta pelaamisesta, katso kolmas ikä.

18. Darth Mod for Complete Warfare


 Darth Mod for Total War

 Darth Mod for Total War
Darth Mod on sarja modiseja, jotka DarthMod Productions on luonut parantamaan Complete Conflict -pelejä. Pelien vaniljarakenteiden pelaaminen on hienoa, mutta Darth Mods lisää peleihin uusia hienoja ominaisuuksia, kuten uusi musiikki, tonnia ainutlaatuisia erilaisia ​​yksiköitä ja uudet kampanjat.

Se hengittää elämää vanhoihin peleihin. Vaikka Empire: Complete Warfare -sarjan vastaanotto vuonna 2010 oli ehkä hieman haalea, uskallan sinun kokeilla Darth Modia sen puolesta. Se on täysin erilainen peli!

17. Recreation of Thrones Crusader Kings II: lle


Olen valtava fani sekä Recreation of Thronesista että Crusader Kings II: sta. Olen hukannut tunteja molemmissa franchiseissa, joten mikä on parempaa kuin näiden kahden yhdistäminen? Crusader Kings II: ssä hallitset kuninkaallisen dynastian päätä. Sinulle on annettu tehtäväksi edistää dynastiasi keskiaikaisessa Euroopassa.

Suoritat tämän tekemällä strategisia avioliittoyhdistyksiä, vakoilua, salamurhaa ja sodankäyntiä. Recreation of Thrones, tämä on useless normaali tiistai. Voit pelata suurina taloina tai jopa Night time's Watch ja Jon Snow. Voit muuttaa tarinan tapahtumia salamurhaten nämä ärsyttävät hahmot ja edistääksesi dynastiasi.

16. Tähtien sota: galaktinen sodankäynti


Ensimmäinen Tähtien sota -tuotteemme, galaktinen sodankäynti, käy kauppaa rakeisella Lähi-idän Call of Obligation 4 -asetuksella ikonisilla Tähtien sota -paikkoilla. Pelaat joko kapinallisena tai allianssina, ampumalla toisiaan klassisissa olosuhteissa, kuten Mos Eisleyn avaruusportti.

Jos olet Call of Dutyn tai Tähtien sota-fani, tämä ei ole mielikuvitus. Se on kuitenkin mittakaavassa pienempi, joten et saa näitä mahtavia ikimuistoisia taisteluita Battlefrontilta.

15. Just Cause 2 Multiplayer


Mikä on parempaa kuin laskuvarjohyppy ja kourakoukun käyttäminen kaappaamaan suihkutaistelijaa pommittamalla sitten vihollisen öljyvarastoa? Teemme sen tietysti ystävien kanssa! Kun muistutettiin varhaisista Grand Theft Auto -pelissä olevista moninpeleistä, Just Cause 2 -peli heittää yli tuhat energistä pelaajaa yhdelle palvelimelle.

Tiedän, että kartta on iso, mutta kun sinulla on joukko huijareita, jotka etsivät seuraavaa suurta “puomia”. , Olen varma, että se voi pienentyä nopeasti. Tarkista tämä ehdottomasti, jos haluat pitää hauskaa ystävien kanssa, kokea uusia merkkejä sekasortosta ja tietenkin puhaltaa juttuja.

14. Nimetön mod


 Nimetön mod - Deus Ex

 Nimetön mod - Deus Ex
Jos olet yhtä suuri alkuperäisestä Deus Ex-faneista kuin minä, tämä on modi tarkistaa . Ei sanoa, että en rakasta Ada Jensenin kanssa uusia Deus Ex -tuotteita. Päinvastoin; Minulla on tunteja ja tunteja upotettu noihin nimikkeisiin. Jotakin alkuperäisestä tuntuu kuitenkin vain kodilta.

Tästä syystä korvani pilahtivat, kun löysin The Nameless Modin. Se tapahtuu aivan eri kaupungissa, täysin erilaisilla hahmoilla, kaikilla uudella vuoropuhelulla. Jos olet ajatellut Deus Ex -sovelluksen uusintaa tai etsit jotain uutta, tarkista tämä mod.

13. Nehrim: Destiny's Edge


Toinen vanhin vieritys mod. Nehrim syöksyy pelaajan kokonaan uuteen maailmaan (tosissaan, maailmaan, joka on täysin erilainen kuin The Elder Scrolls). 12 ihmisen kehittämä Nehrim antaa sinun pelata kolmena eri kisana, tutkimalla uusia ja jännittäviä kaupunkeja.

Sinulla on uusi pääkampanja, joten et koskaan halua sisältöä.

12. NeoTokyo


 NeoTokyo futuristinen maailma

 NeoTokyo futuristinen maailma
Studio Radi-8: n vuonna 2009 kehittämä NeoTokyo heittää pelaajan nopeatempoiseen, lähes futuristiseen NeoTokyo-maailmaan. Koska se käyttää Half-Life 2 -kehystä, tiedät sen pelavan hyvin. Se, että siinä on sama moottori kuin Half-Life 2 -moottori, päättyy siihen; asiat eivät voisi olla erilaisempia.

Sinun on oltava nopea NeoTokiossa; se on usein anteeksiantamattoman kova ja nopeatemppinen ampuja. Kuitenkin, jos osaat pelata peliä, voit pelata moninpeliä ystävien kanssa suloisella, tekno-tulevaisuudella, jonka inspiroi Ghost within the Shell.

11. Enderal: Unohdetut tarinat


Aivan kuten Nehrim, Enderal on kokonainen muunnos Elder Scrolls -pelissä. Pienen SureAI-ryhmän kehittämä Enderal sisältää upean fantasiahaun, jonka ilmaisevat täydet hahmot. Sinut heitetään uuteen pelimaailmaan, leviävät uuden kampanjan, hahmojen ja sijaintien kanssa.

Se muistuttaa minua paljon goottilaisista sarjoista ulkoasun ja ilmapiirin suhteen. Jos etsit tällaista karkeaa tunnelmaa, tämä on vain lippu. Kuten goottilainenkin, peli on anteeksiantamatonta.

Oletko koskaan ajatellut, että tappaisit rotan? Hyvin varhaisessa pelissä, se on täysin mahdollista. Mutta se on erittäin palkitsevaa. Minun on sanottava, että jos etsit parempaa pelattavuutta Skyrimin moottorin avulla, et voi mennä pieleen.

10. Portaalin prelude


 Portal Prelude Game Mod

 Portal Prelude Game Mod
Tämä on virallinen johdanto vuoden 2008 osumalle, Portal. Kolme ihmistä kehitti sen. Mikä on näiden pienten erittäin lahjakkaiden ryhmien kanssa ja heidän kykynsä muokata pelimaisemaa uudelleen ?!

Pelaaja ottaa koehenkilön Abby: n roolin ja osallistuu 19 erilaiseen kokeiluun portaalipistoolin avulla [19659004] Jos rakastuit Portalin peliin kuten niin monet tekivät, tämä on tietysti jotain mitä sinun täytyy tarkistaa. On olemassa satoja linjoja vuoropuhelua, uusia edistyneitä karttoja ja enemmän.

9. Multi Theft Auto


Vuonna 2003 olimme yhä lepäämässä GTA: n kaupungin hulluudesta: Vice City. Sitten tulee Multi Theft Auto, mod, joka lopulta vastaa siihen ikivanhaan kysymykseen "mitä jos voisimme pelata Grand Theft Autoa moninpelissä?".

Alun perin otsikko Grand Theft Auto III: Vaihtoehtoinen moninpeli, Multi Theft Auto otti hulluksi Uusien GTA-pelien maailmat ja antoivat pelaajille mahdollisuuden pelata raa'asti yhdessä Grand Theft Auto III: ssa ja Vice Cityssä.

Aiheeseen liittyvä: Kaikkien aikojen parhaat Moba-pelit

He tekivät siitä hiukan vankemman julkaisemalla Grand Theftin. Auto: San Andreas, lisäämällä sisältöä ja muuta tekemistä. Lisään tämän, koska sillä oli vaikutusta pelaajiin ja pelin kehittäjiin. Tämä oli todella edeltäjä sille, jota pidämme itsestään selvänä GTA On-line -tapahtumana.

Eight. Joukkueen linnoitus


Kyllä, luit sen oikein. Group Fortress oli alun perin vuoden 1996 Quake-mod, jota Valve käytti lopulta vuonna 1999. Tämä puolestaan ​​tasoitti tietä mielenkiintoiselle vaikutusvaltaiselle Group Fortress 2: lle.

Rakennuspalikat, jotka olemme tänään tuttuja, ovat kaikki täällä. : rock-paperi-sakset tyyppinen kilpaileva peli, eri luokat ja tietysti punainen ja sininen joukkue. Tämä yksinkertainen Quaken moninpelimoduuli menisi lopulta Valvelle melkein miljardeja dollareita.

7. DayZ


DayZ perustuu ArmA2: een, realistiseen sotilas simulaattoriin / ampujaan PC: lle. DayZ: n kehittäjät ottivat ArmA: n kehyksen ja tekivät siitä täysin oman. Se loi aivan uuden pelin. Peli pudottaa sinut keskelle harvaa, anteeksiantamatonta maaseutumaisemaa, jossa on asuttamassa häpeäviä zombeja ja huonoita pelaajia.

Tämä modi oli ehdoton hitti vuonna 2012. Se oli tunnettu permadeathistaan ​​(kuolet, menetät kaiken, ei) siirto), hullu vaikeus, rajalliset resurssit ja pelaajien välinen vuorovaikutus verkossa. Piti ladata kolmansien osapuolien asiakkaita saadaksesi sen toimimaan, mutta se julkaistiin lopulta itsenäisenä pelinä.

Varoitus: Tämä peli on selviytyminen, ei juokseminen ja ampuminen. Tulet kuolemaan, PALJON. Sinun on oltava salaa, fiksu ja nopea. Hyvää metsästystä!

6. Sith Lordien palautetun sisällön mod


 Sith Lordien palautetun sisällön mod

 The Sith Lords palautetun sisällön mod
Jos olisit fani vanhan tasavallan suuresta ritarista ja sen jatkosta, tämä on täytyy pelata mod. Se vie sarjan toisen pelin ja lisää paljon leikattua sisältöä, joka ei tehnyt siitä Vanhan tasavallan ritarien II: The Sith Lordsin lopulliseen julkaisuun.

Tämä lisää niin paljon, että tekee tyytymättömästä KOTORista Pelaaja on tyytyväinen KOTOR II: n jonkin verran puutteellisista tehtävistä ja päättymisestä. Vanhan tasavallan ritaritpelit ovat halpoja ja usein myynnissä. Jos et ole pelannut kumpaakaan, tee se nyt! Ja kun saat toisen, lataa ehdottomasti palautettu sisältö entistä yhtenäisemmäksi ja täydellisemmäksi kokemukseksi.

5. Pitkä sota XCOM: lle


XCOM Enemy Unknown on koukuttava taktinen vuoropohjainen ampuja, joka kaivaa pelaajaa verrattuna muukalaisten hyökkääjien verenhimoisiin laumoihin. Pelin aikana kehität uusia aseita, haarniskoja ja esineitä maapallon takaisin ottamiseksi. Pitkä sota lisää vivahteita ja yksityiskohtia jo palkittuun peliin.

Liittyy: 50 parhaan avoimen maailman pelin joukkoon.

Se vie vaikeudet ja kääntää 11: ksi. Se myös nimensä puolesta ja tekee pelistä pitkä . Tämän lisäksi uudet ääninäyttelijät, 12 pelaajajoukkoa ja uudet tehtävät asuttavat tämän vankan modin pelille, joka on jo 9/10.

4. Doom 3: n tumma modi


 Doom 3: n tumma mod

 Doom 3: n tumma mod
Olen valtava Thief-pelien fani nykyisen vanhentuneen näköisen lasistudion varjosta. 1990-luku ja 2000-luvun alku. Se oli loistava sarja varkainpelejä, jotka todella korostivat ääntä ja varjoa, mikä oli tuolloin vallankumouksellista.

Enter Doom three, sen tummat varjot, rakeinen grafiikka ja paljon muuta. Dark Mod vie sinut rakastetun haisevan varren Garrettin saappaisiin uuteen ja parannettuun Thief-visioon, joka käyttää Doom three -moottoria. Asiat näyttävät kauniilta. Sinut upotetaan täysin ympäristöön, kun hiipit kiltaan varastaaksesi kaikki ryöstämät. Thief-faneille tämä on taideteos.

3. Counter-Strike


Tämä on yksi vallankumouksellisimmista moninpelimoduuleista, joita koskaan on tehty. En todellakaan tiennyt, että Counter-Strike oli Half-Life-modifikaatio vasta vuoden pelaamisen jälkeen. Se on terroristeja verrattuna vastaterroristeihin tässä moninpelissä.

Liittyvät: Maailman 30 parasta VR-yritystä

Tämä peli ohjaa 2000-luvun mahtavia ampujaita, kuten varhaiset Battlefield-tittelit.

Olen viettänyt monet yöt puhuvat roskakorista ystävien ja muukalaisten kanssa yrittäen purkaa pommeja ja saada päänäkymiä. Tämä on yksi parhaimmista, ja se jatkoi perinteitä julkaisemalla Counter-Strike: International Offensive.

2. Black Mesa


Tämä on melkoinen saavutus. He menivät eteenpäin ja loivat ensimmäisen Half-Life-pelin käyttämällä Half-Life 2. -moottoria.

Kesti 8 vuotta, mutta se oli sen arvoista. Sekä uusille pelaajille että vanhoille, Black Mesa hengittää uutta elämää Gordon Freemanin alkuperäiseen tarinaan ja hänen villiin seikkailuihinsa uudessa työpaikallaan. Minun on sanottava, että klassikon pelaaminen kiinteällä ja luotettavalla Supply-moottorilla on addiktoiva ja mukava.

1. Garry's Mod


Tässä se on, kaikkien modien kuningas. Garry's Mod uhmaa kaiken mahdollisen kuvauksen. Se on hallitsematon kaaos parhaimmillaan. Siinä on kaikki Valve-pelien omaisuus ja se antaa pelaajalle mahdollisuuden luoda maailmoja, skenaarioita, hahmoja, KAIKKI. Voit luoda todella mitä tahansa. Se on luomisen, tuhoamisen, hauskan ja hilpeyden leikkikenttä.

Aiheeseen liittyvä: 50 suosikki videopelihahmosi

Muistan valaan kytkemisen linja-autoon kerran. Ihmiset menevät pidemmälle ja luovat moninpelejä Garry's Modin palvelimille. Löydät upeita deathmatch-palvelimia, sieppaat lipputyyppisiä pelejä, kaiken. Pelkästään luovuus ansaitsee ykköspaikan Garry's Mod.

Johtopäätös

Siellä se on. 20 kaikkien aikojen parasta pelimodia. Se ei ollut helppoa, mutta oli varmasti tyydyttävää. Voit noutaa nämä modit mistä tahansa, ja ne lisäävät tunteja hauskoja peleihin, joita me kaikki tiedämme ja rakastamme.

Viitteet: (Gamersnexus, Moddb, r / Deusex, Rocketleague, Spikessorandom, VitorHunter, Moddb, PCGamer)