Featured Stories Latest Movie News New York Comic Con San Diego Comic Con TV News

FBOL: n Comic-Con -opas 2019

FBOL: n Comic-Con -opas 2019

Takaisin vuonna 2013, ennen vuoden 2013 San Diego Comic Con, FilmBuffOnline Comedian Ebook Film Editoria, William Gatevackes julkaisi oppaan koomisten yleissopimuksiin osallistumisesta. San Diego Comic-Con: n (San Diego Comic-Con) kanssa, joka on tänä viikonpäivänä 50-vuotisen San Diego Comic Conin kunniaksi. jotain, mitä olen aina halunnut tehdä – antaa sinulle opas, jossa on paras sarjakuvakokemuksen kokemus. Kahden viime vuosikymmenen aikana olen käynyt yli 30 sarjakuvauskokouksessa. Olen matkustanut sellaisiin eksoottisiin satamiin kuin Boston, Baltimore, Chicago ja Philadelphia. Vaikka olen ollut useless kerran SDCC: ssä kerran, olen ollut lähes jokaisessa New Yorkin Comic Con: ssä (tästä lähtien nimeltään NYCC) sen perustamisesta lähtien. En tiedä kaikkea, mitä on tiedettävä sarjakuvasopimuksista, mutta olen oppinut vuosien varrella, jotta kokemus olisi hauskaa sinulle ja kaikille ympärilläsi oleville.

Ja vaikka SDCC on tulossa, tämä on tiedot, joita voit käyttää jokaisessa sopimuksessa. Täällä mennään:

Ennen peliä:

Selvitä, mitä yleissopimusta haluat osallistua:

 san-diego-comic-con-2013-line-up Jokainen sarjakuvakonferenssi on samankaltaisia ​​keskenään, ne kaikki ovat erilaisia. SDCC ja NYCC ovat sarjakuvien "Super Bowl", mutta jokaisella on paljon elokuvia (SDCC), kirjan julkaisijoita (NYCC) ja videopelejä (molemmat). Wizard World -näyttelyt olivat kerran riittävän suuria antamaan SDCC: lle juoksua rahoilleen, mutta ovat viime aikoina kääntyneet ensisijaisesti julkkisvaihtotapahtumaan, paikkaan, jossa voit saada autografin tai kuvan, joka on otettu tyylilajin julkkis.

kuten Baltimore Comic-Con ja Heroes Con Pohjois-Carolinassa eivät ehkä houkuttele suurta nimeä sarjakuvayhtiöitä tai kuumimpia median kuuluisuuksia, mutta useammin kuin paikka, jossa koomiset fanit ovat jotain, joka muistuttaa vanhan koulun sarjakuvakokemusta. Huonot puolet kuten SPX ja MoCCA huolehtivat itsenäisestä sarjakuvapuhaltimesta. Dragon * Con palvelee fiktiivisen fani-fanin maailmaa, joka haluaa saada äkkiä. (Mutta otettiin huomioon huomautettu boikottiliike, joten ota se huomioon). Ja joka viikonloppu on ”hotellin haittoja” ympäri maata, jossa alueelliset sarjakuvakaupat kokoontuvat myymään tuotteitaan.

Toisin sanoen, siellä on jokaiselle koominen. Selvitä, mikä niistä on sinulle parhaiten sopiva ja sillä on se.

Tee huolellisuus:

Tuntuu siltä, ​​että jokaisella viikolla käynnistyy uusi koominen. Jotkut niistä ovat lento-yötä -toimintoja. Miten voit kertoa, onko yleissopimus, jolla on silmäsi, legit? No, sinun täytyy tehdä vähän detektiivityötä

Kuka edistää näyttelyä? Yritys, jolla on laaja valikoima yleissopimuksia tai yksi kaveri, jonka nimi on mutaa Internetissä? Millainen Yelp! luokitus on yleissopimuksessa? Onko alueella muita haittoja ja onko siellä käynnissä samaan aikaan kuin mitä haluat osallistua? Onko conillä paljon vieraita? Ovatko vieraat peruuttamassa viime hetkellä? Vai onko vieraita julistava paha?

Kaikki tämä löytyy etsimällä Internetiä. Kun teet vähän töitä, ennen kuin asettuat coniin, voit myöhemmin säästää paljon sydänsärkyä

Kun olet asettunut sopimukseen, siirry nopeasti:

Vähäinen aika, joka kuluu SDCC: lle ja NYCC: lle myydä ulos on legendaarinen. Jopa pienemmät alueelliset haitat ovat todistaneet lisääntynyttä läsnäoloa, ja niiden pienemmät paikat ovat tehneet kapasiteettia ja sen jälkeen. Päivät, jotka kulkevat yleissopimukseen ja ostavat lippuja ovelta, ovat päättymässä.

Mitä tämä tarkoittaa? Kun olet asettunut sopimukseen, tilata lippusi mahdollisimman pian. Suurimpia sopimuksia varten tämä tarkoittaa MOMENT THEY GO ON SALE! Mitä kauemmin odotat, sitä vähemmän lippumahdollisuuksia, joita sinulla on käytettävissä, tai et saa lippuja lainkaan. Heck, vaikka olisit tietokoneessasi heti, kun he menevät myyntiin, et ehkä saa haluamaasi lippua. Sinun pitäisi ostaa lippusi etukäteen jopa pienemmissä sopimuksissa, jotka eivät yleensä myydä, vain siinä tapauksessa, että tämä on vuosi, jolloin he myyvät.

Huomaa: SDCC ja NYCC täyttävät jäsenen ID- ja Fan Verification ID -tunnus, ennen kuin voit ostaa lippuja. Tämä on ylimääräinen askel, jota he tekevät päänväristyksen purkamiseksi. Varmista, että saat henkilöllisyytesi ennen lippujen ostamista.

Mitä tapahtuu, jos et saa lippua SDCC: hen tai NYCC: hen? No, et todennäköisesti mene SDCC: hen tai NYCC: hen. Joskus SDCC julkaisee useampia lippuja alkuperäisen myyntipäivän jälkeen. Ja jotkut yritykset ajavat kilpailua, jossa voit voittaa lippuja. Mutta se on melko paljon. NYCC yrittää jotain uutta alkaen vuonna 2019. He tekevät yhteistyötä Lyteen, jotta vieraat voivat myydä lippunsa. Tämä prosessi on jo kerännyt joitakin valituksia faneilta, jotka tarttuvat myyjiin, jotka veloittavat paljon enemmän kuin vähittäismyynti lippujen osalta. Mutta se oli vaihtoehto faneille, joilla ei ollut aikaisemmin.

Entä eBayn tai Craigslistin käyminen lippujen saamiseksi? No, sitä ei suositella. Jos henkilöllä on todella lippu myydä, ne eivät ole siirrettävissä. Vaikka olen kuullut ihmisistä, jotka ostivat lippuja ja pääsivät sisään, jos he pääsevät sinuun, olet poissa.

Jos aiot matkustaa, tee nämä järjestelyt heti lippujen saamisen jälkeen:

älä halua jättää menemättä sopimukseen, koska et pääse sopimukseen. Matkajärjestelyt tulisi tehdä todennäköisesti heti, kun saat yleissopimuksen lippuja, jos ei aikaisemmin. Tähän sisältyy päätös siitä, aiotko lentää, ottaa junan tai ajaa sopimukseen ja ostaa lippuja tarvittaessa.

Ja kuten useimmissa hotelleissa, useimmat yleissopimukset tarjoavat erikoistarjouksia alueen hotelleihin. Tämä ei kuitenkaan ole aina yhtä hyvä asia kuin näyttää. San Diegolle, hotelli varaukset avattiin huhtikuussa, ja kuten liput itse, hyviin huoneisiin (ts. San Diegon keskustassa, lähellä yleissopimusta) päädyttiin pian varausten avaamisen jälkeen. NYCC: lle niiden halvin hinta on 259 dollaria per yö. Tämä ei todellakaan ole niin huono New York Citylle, mutta löydät halvemman Travelocityn tai muiden sivustojen kohdalla. Ja jos aloitit etsimisen aikaisemmin, olisit voinut löytää jopa halvempia hintoja kaupungissa.

Minun neuvoni hotelleissa ei ole odottaa, että yleissopimukseen varattu huoneiden lohko avautuu. Varaa huone mahdollisimman pian. Mitä aikaisemmin varaat huoneen, sitä halvempi se on, mahdollisesti jopa halvempi kuin erikoishinta, jonka sopimukset saavat. Mitä aikaisemmin etsit hotellia, sitä enemmän tutkimusta voit tehdä alueen hotelleissa, niin mitä todennäköisemmin löydät sinulle sopivan. Haluatko aamulla täydentäviä aamiaisia? Allas? Concierge, joka voi tilata ohjaamon sinulle? On helpompaa löytää hotelli, jolla on kaikki mitä haluat, jos sinulla ei ole kelloa, joka takaa sinua.

VIP-käyttäjälle tai ei VIP: lle:

 kuvat Vaikka SDCC ja NYCC don ' t tarjota heille enää monta sarjakuvamyyntiä VIP-paketteja. Mutta ovatko ne sen arvoista? Vastaus tähän kysymykseen on "se riippuu."

Useimmat VIP-paketit maksavat sinut ylöspäin kahdesti, mitä normaali kulku maksaa. Kuitenkin tyypillisesti ne mahdollistavat fanien aikaisen pääsyn kongressin kerrokseen. Tämä on kätevää, jos olet tyyppi con goer, joka haluaa poimia yleissopimuksen yksinoikeuksia. He tulevat myös tavanomaisen sarjakuvakirjan kanssa, joka yleensä auttaa maksamaan lippusi, jos päätät eBay: lle. Wizard World New Yorkin VIP-vieraille annetut Walking Lifeless # 1 -vaihtoehdot Kokeile LISÄÄ kuin maksun hinta.

Jälleen kerran tämä on jotain, jossa vähän tutkimusta on kätevä. Se on jotain miettimistä, varsinkin suurempien yleissopimusten yhteydessä.

Kun liput on ostettu ja varaukset tehty, suunnittelun alkaessa:

Jos olet ensimmäinen vierailija SDCC: hen tai NYCC: hen, ja luulet, että voit useless noutaa ohjelman, valita, mitä haluat tehdä, ja yksinkertaisesti tehdä sen, sinä olet pahasti väärässä.

Onneksi sinun ei tarvitse odottaa, kunnes pääset suunnittelemaan con. Useimmissa yleissopimuksissa on sivustoja, jotka kertovat sinulle kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää con viikkoista etukäteen. Vieraat ja näytteilleasettajat ovat yleensä valmiita kuukausia ennen yleissopimusta. Yksinoikeudet ja tapahtumat ovat viikon aikana, jotka johtavat yleissopimukseen, ja paneeli ja allekirjoitusaikataulut esitetään noin viikkoa ennen kuin aloitat. Tehdä pieni valmistelutyö ennen yleissopimuksen alkua tekee onnellisemmaksi, kun pääset sinne.

Mitä tarvitset sopimukseen:

Puhdas runko

 135537_4673199026311_786911728_o tuntuu siltä, ​​että jokaisella sarjakuva-oppaalla on jotain siitä, mitä tulee suihkuun ennen kuin pääset sopimukseen. Aiemmin otin näissä kohdissa yllättyä ajatellen, että se vahvisti negatiivisia stereotypioita koomisten faneista. Sitten minulla oli epäonnea seisoa linjassa sen takana, että tämä kärki oli kirjoitettu, henkilö, joka luovutti aromi, joka muistutti teurastamoa keskipäivällä.

Kuuntele, en aio arvioida, jos haluat ota päivä pois suihkusta, kun olet kotona, varsinkin jos normaali päiväsi on istumassa pöydän takana ilmastoidussa toimistossa ja sitten istuu sohvalla ilmastoidussa kodissasi. Mutta koominen huonot puolet pidetään tyypillisesti huonosti ilmastoiduissa, ilma-alusten ripustin-kaltaisissa rakennuksissa, joissa sinua pyydetään tuhansia muita ihmisiä ja heidän ruumiinlämpöään. Olet todennäköisesti kiirehtimässä sen toisesta päästä toiseen jossain vaiheessa näyttelyn aikana, ja sinä kuljetat kiloa ja puntaa. Älkää erehtykö – hiki. Ja jos ohitat kylpyamme tai suihku, haistelet.

Vahvistussähköpostiosoitteesi / move / badges:

Jokaisella konferenssilla on erilainen tapa päästää sinut näyttelyyn. Jotkut lähettävät sähköpostiviestin, jossa on vahvistus siitä, että tarvitset mukanasi yleissopimukseen, jotta saat merkin (SDCC, Baltimore Comedian Con, Wizard World). NYCC lähettää merkit, jos tilaat verkossa ennen tiettyä päivää. Jos tilaat myöhemmin, he menevät myös sähköpostireitille. On selvää, että on tärkeää tulostaa nämä sähköpostiviestit välittömästi, laittaa se jonnekin turvalliseksi ja tuoda ne mukanasi. Se on vieläkin tärkeämpää, jos saat merkin tuoda sen. Sähköposti, jonka voit tulostaa hotellin yrityskeskuksessa.

Sinun haluamasi luettelo / tarkistuslista

Kaikista ostettavista sarjakuvista, paneeleista, jotka haluat nähdä tai jotka haluat tavata. 19659003] Mukavat kengät:

Kävelet paljon. Kävelemällä hotellilta julkiseen liikenteeseen / bussikuljetukseen / taksiasemalle, kävellessäsi minne tahansa, jolle olet jäänyt, kävelemällä ympäri itse. Kuten sanoin, paljon. Ja kun et ole kävely, pysyt linjassa. Oikean kenkäparin kuluminen on välttämätöntä, jos haluat kävellä sen jälkeen, kun päivä on ohi.

Todennäköisyys, jonka luultavasti teet, ei voi tehdä kaikkea seuraavaksi:

 diaesitys_1189885_214325_Comic_Con_CADP101 Jos tämä on ensimmäinen SDCC, saatat suunnitella lauantaasi lauantaina.Voit todennäköisesti tavata ystäväsi rauhallisessa aamiaisessa noin klo 9.00, mennä kongressikeskukseen noin klo 10.15 klo 10.30. Star Trek Universe -paneeli Hallissa H, sitten amble ulos paneelista, kun se päättyy klo 01:00 ja siirry Household Man -paneeliin klo 1:40 Ballroom 20: ssa. Ja koska sinulla on yli puoli tuntia, voit tarkistaa jälleenmyyjän huone, jos haluat nähdä, onko mitään sarjakuvia kiinni.

Tässä tapahtuu mitä tapahtuu. Et todennäköisesti edes pääse aamiaiselle kymmenen vuosineljänneksen ajaksi, koska yksi puolueesi on myöhässä. Tämä tarkoittaa sitä, että et pääse kongressikeskukseen 10:50 asti, hyvin Star Trekin paneelin alkamisen jälkeen. Viha, jota tuntuu tardy-ystävillesi, lievennetään hieman, kun puhut sellaisen henkilön kanssa, joka seisoo melko pitkän linjan edessä ja pääsee H-saliin ja selvittää, että hän on odottanut, koska hän ei ole vielä saapunut, joten et olisi se ei ole tehnyt sitä. No, jos et pääse Warnerin paneeliin, pääset varmasti Family Man -paneeliin. Joten et mene jälleenmyyjän huoneeseen ja siirry Ballroom 20: een, odottaen olevan ensimmäinen rivi. Mutta et ole ensimmäinen rivi. Et ole edes 501-linja. Rivi ulottuu kauemmaksi kuin silmä näkee, ja monet linjassa olevat ihmiset käyttävät Arrow-T-paitoja. Löydät rivin lopun, jonka epäilet olevan jonnekin La Jollassa, ja odota. Kun 1:45 tulee ympärillesi, olet siirtänyt tarpeeksi pitkälle linjaan, josta näet sisäänkäynnin Ballroom 20: een, mutta toteutuminen uppoaa siinä, että et pääse sisään ja käytit vain tuntikausia seisomassa mitään. 19659003] On melkein mahdotonta tehdä kaikkea, mitä halutaan suuremmissa koomikoissa. Kyllä, tiedän ihmisiä, jotka onnistuivat saavuttamaan sali H ja Ballroom 20, SDCC: n kaksi suurinta paneelihuonetta, samana päivänä, mutta he olivat "leikkimielisiä, veto-all-in-Vegasissa" onnekkaita, erityisesti katsoo, että kumpikaan paikka ei ole puhdistettu paneelien välillä, vaan käytäntö, jota monet muut yleissopimukset käyttävät. Minun neuvoni olisi priorisoida. Tee sarjakuva, jota aiotte olla koominen. Haluatko päästä tähän Star Trek Universe -paneeliin? Nouse aikaisin ja päästä linjaan. Haluatko useless osua artistin kujaan ja sarjakuvien jälleenmyyjiin? Siinä ei ole häpeää. Mutta älä aio lyödä paneelia suuressa paikassa. Valmistaudu menemään sen jälkeen, kun haluat todella tehdä sopimuksen, ja ota rento asenne kaikkeen muuhun.

NYCC tyhjentää paneelihuoneensa jokaisen paneelin jälkeen ja on tehnyt sen useita vuosia. Riotuksia ja kaaosta ei ole vielä otettu…

Ymmärrys siitä, että pysyt linjoissa. Lisäksi ymmärrys siitä, millaista linjaa pysytte. Tulet riviin sisään (vaikka sinulla on yksi näistä hienoista VIP-reiteistä, vain rivisi on lyhyempi kuin kaikki muutkin), riviin paneelit, rivillä autografeja varten. Voit riviä ostamaan tavaroita kopeissa ja joskus käytävistä tulee yksi hitaasti liikkuva linja. Ja aivan kuten jokainen koominen on erilainen, jokainen rivi on erilainen

SDCC houkuttelee niin suurta yleisöä, että se on niin epätavallinen peto. Kuten edellä mainitsimme, joudut seisomaan linjassa tuntikausia päästäksesi suosituimpiin paneeleihin. Kuten edellä mainitsin, he eivät selvitä paneelihuoneita esitysten välillä. Tämä tarkoittaa lähinnä sitä, että he eivät tee paneelin osallistujia huoneesta sen jälkeen, kun se on ohi. Jotkut ihmiset pysyvät huoneessa koko päivän, katsellen paneelin esityksiä, joita he eivät todellakaan halua nähdä juuri niin, että heillä on istuin niille, joita he tekevät. Ihmiset lähtevät ja toiset luovutetaan yhden vaihtoehdon kautta, mutta ainoa tapa, jolla voit taata paikan missä tahansa huoneen paneelissa, on huoneessa, kun päivä alkaa. Näinä päivinä, jolloin Twilight oli jatkuva toiminta, se olisi voinut tarkoittaa leirintäaluetta. Nyt se voi tarkoittaa useless sitä, että sinun täytyy päästä riviin klo 6 saamaan paikan.

Mutta entä muut SDCC: n tapahtumat? Tai tapahtumia muissa sopimuksissa? No, hyvä nyrkkisääntö on, että jos haluat mitä tahansa, se on todella suosittu (ts. Jim Lee tai Frank Millerin autogrammi, jota hoitaa Kevin Smith, Neil Gaimanin Q&A), yritä päästä sinne ainakin tunti ennen kättä päästäksesi linjaan. Kaiken kaikkiaan näytä noin puoli tuntia aikaisemmin.

Jotain kantaa.

 w-marvel-messenger-bag26418 Olitpa tuonut asioita (DVD, jonka haluat suosikkijäsenillesi) allekirjoittaa) tai ottaa asiat ulos (kirjat, jotka ostit näyttelyssä), tarvitset tukevan ja mukavan aluksen, joka kuljettaa sen kaiken sisään.

Reput ovat suosittu valinta. Ne sopivat paljon tavaraa ja ovat hyvin kannettavia. Jos siirryt tälle reitille, varo kahdesta asiasta. Varmista ensin, että repussa olevat hihnat on asetettu mukavan pituiseksi kehyksellesi. pakkaus on selässäsi pitkään ja säästät paljon kipuja, jos kantat sen oikein. Toiseksi, pidä mielessä, että mitä enemmän asiat sinne laitat, sitä suurempi se on, ja useless siksi, että et näe sitä, se ei tarkoita sitä, että se ei ole muiden ihmisten tavoin. Olen ollut huonossa asemassa, kun selkäreppu kuluu melkein kolhiina ja jopa ihmisiä yli, kun he kääntyvät äkillisesti ja osuivat henkilöön tai näyttöön ylikuormitetun reppunsa kanssa.

Olen nähnyt myös ihmisiä yleissopimuksissa, joissa käytetään liikkuvaa matkatavaraa, lyhyitä käsikärryjen sarjakuva-laatikoita ja niitä kokoontaitettavia laatikkopakkauksia. Tämä on helppo tapa kantaa tavaraa yleissopimuksella, mutta sinun täytyy olla varma, että ne ovat turvallisia (niin että ihmiset eivät pääse helposti niihin, eivätkä ne hajoa tai hajoa keskellä lattiaa) ) ja ole varovainen, kun ne liikkuvat. Tällaiset säiliöt voivat tulla nilkkojen vitsauksiksi, jos et kiinnitä huomiota niiden rullauksessa.

Henkilökohtaisesti pidän mieluummin Messenger-laukkuja. Ne ovat pienikokoisia, mutta niissä on paljon tavaraa, ne mahdollistavat helpon pääsyn kuljettamillesi kohteille, ja niitä on helpompi hallita kävelemällä salissa.

Jos ostat myös joukon tulosteita, taideteoksia tai julisteita

Ruoka ja juoma

Yleissopimuselämässä on kolme absoluuttista: sinun on syytä syödä, sinun täytyy pysyä kosteina ja tavata ruokia ja juomia

Siksi monet yleissopimusneuvot neuvoo sinua tuomaan oman ruoan ja juoman sisään. kirjoitat yleissopimukseen ja takavarikoi elintarvikkeita. Tämä on järkevää, koska kongressikeskukset hyötyvät suurimmaksi osaksi ruoan myönnytyksistä, joten he tietysti haluaisivat, että heidän pyydystetyt yleisönsä joutuisivat ottamaan näytteitä tavaroistaan ​​sen sijaan, että he tuovat kotoa.

mutta ole yksinkertainen siitä. Yritän saada terve aamiainen aamulla con (joka on silloin, kun oleskelevat hotellissa, jossa on ilmainen aamiainen), ja ota sitten energiapalkki tai granola-baari mukanani syödä päivän aikana. Ne ovat kompakteja, niitä voi syödä liikuteltuna ja täyttää tarpeeksi, ettet ole nälkä.

Juoman osalta tuon vesipullon kanssani, ostan pullon vettä matkalla kohti yleissopimusta tai jopa ostaa pullon vettä yleissopimuksessa, ja täytä se säännöllisesti koko päivän vesisuihkulähteissä. Näin voit pysyä hydratoituna koko päivän eikä tarvitse maksaa 20 dollaria.

 GLQ-night-Sgn_6232 Ja jos pystyt repimään itsesi pois kerroksesta tunnin tai kaksi, voit syödä sopimuksen ulkopuolella. SDCC: llä on Gaslamp Quarter useless kahden korttelin päässä sen etuovelta, ja sillä on useita erinomaisia ​​ruokapaikkoja. Tietenkin se todennäköisesti maksaa sinulle enemmän kuin saada koirakokous kongressikeskuksessa, mutta se maistuu todennäköisesti paremmin ja saat enemmän rahaa. Ja Javits Centerin läheisyydessä on useita ravintoloita, joissa NYCC järjestetään vuosittain, ja vaihtoehdot vaihtelevat McDonaldsista strip-clubiin liitettyyn pihviravintolaan, jos tiedätte, että tämä on sinun asia. Molemmat haitat ovat seuranneet elintarvikkeiden kuorma-autojen trendiä, ja heillä on usein valikoima niitä pysäköityinä aivan oviensa ulkopuolella.

Wizard World Phillylla on erinomainen lukupäätemarkkinat kadun toisella puolella, mutta varokaa, ettei jokaisella sopimuksella ole sellaista erinomaiset ruokavaihtoehdot ovien ulkopuolella tai jopa sen sisäpuolella. Muista tutkia alueen kaikkia ravintoloita esivalmistelujen aikana, jos haluat mennä tällä reitillä.

Kynät, piirustustyynyt jne.

Jos haluat nimikirjoituksia ja / tai luonnoksia

<img class="size-full wp-image-29370 alignright" src="https://feedmethefacts.com/wp-content/uploads/2019/07/1563405750_365_fbol-n-comic-con-opas-2019.jpg" alt=" 2 "leveys =" 225 "korkeus =" 225 "/> Jos vältät sarjakuvasopimusta ostamatta jotain, niin olet parempi henkilö. Comedian-cons on täynnä eksoottisia ja ainutlaatuisia kohteita, jotka näyttävät hyvältä seinässänne, longboxissa tai selässä. Kysymys kuuluu, miten se maksetaan.

Ensinnäkin, ellei sinulla ole rajoittamattomia resursseja Minun ajatuksenani on selvittää, mitä eniten haluaisit käyttää sopimuksessa, vähentää tätä määrää noin 20%: lla ja pienentää budjetin määrää, jonka kanssa työskentelet. , et vieläkään ole ylittänyt enimmäismäärää, jonka olet valmis käyttämään, ja jätät sopimuksen paljon onnellisemmaksi.

Mitä maksaa, käteinen toimii aina. Niin kauan kuin laskut eivät ole väärennettyjä (eivätkä oikeastaan ​​halua maksaa väärennöksellä käteisellä. Ei viileä), jokainen lattian myyjä ottaa mielellään vastaan ​​rahaa sinulta tässä muodossa.

Jos et halua kuljettaa kaikkia rahojasi kanssasi, ja kuka voi syyttää sinua, luotto- ja / tai maksukortit ovat hyvä concept. Aina kerran, ei liian kauan sitten, useless suurimmat myyjät pystyivät hyväksymään luottokortteja. Nyt, Sq., pieni laite, joka kääntää minkä tahansa älypuhelimen myyntipisteeksi, on avannut kyvyn hyväksyä luottoa kaikentyyppisille toimittajille. Sanoisin, että noin 80-90%, ellei enemmän, kaikista myyjistä voi ottaa luottokortteja nykyään. Jos haluat olla turvallinen, kysy ensin, ennen kuin teet ostoksia.

Maksutapa, jota sinun ei pitäisi tuoda mukanasi, ainakin jos et halua kovaa aikaa, on sekin. Jos et ole kehittänyt suhdetta toimittajan kanssa (ts. Ostanut hänet aikaisemmin, vieraili usein tiili- ja laastitavarakaupassa jne.), Monet myyjät ovat haluttomia hyväksymään tarkistuksia. Pystyin kuuntelemaan yhden vaihtoehdon 0,50 sentin kirjojen myyjän ja nuoren miehen välillä, joka yritti maksaa sekillä. Se ei ollut kaunis. Oli ilmeistä, että lapsen kohdalla tilitilien saaminen oli merkki aikuisuudesta, ja suolistoni kertoi minulle, että hänen tarkastuksensa olivat hyviä, mutta jälleenmyyjille on liian suuri riski tarkastusten pomppimisessa. Ja koska jotkut näistä toimittajista tulevat valtioista pois, ja henkilö, joka maksaa sekillä, voi olla myös toisesta valtiosta, kuollutta lyöntiä ei ole helppo seurata. Mutta vaikka tarkastukset ovat hyviä, myyjällä ei ole niin nopeaa pääsyä varoihin kuin käteisellä tai luotolla.

Ymmärrätkö kaupungin julkisen liikenteen järjestelmästä.

Ellei ole onnea saada hotelli kongressikeskukseen tai kävelyetäisyydellä, olet luultavasti on luotettava julkiseen liikenteeseen matkustaa ja sieltä. On selvää, että kaikilla kaupungeilla on julkinen liikenne, mutta keskityn täällä San Diegoon ja New Yorkiin, koska ne ovat suurimmat haitat, joilla on suurin mahdollisuus, että olet hotellissa, joka on kaukana toiminnasta.

  • Jos olet tulossa NYCC: hen, suosittelen ensin ostamaan Not for Vacationer -oppaan: Tämä on pieni musta kirja, joka ei ainoastaan ​​kerro kaupungin parhaista baareista ja ravintoloista vaan myös lähimmistä metroasemista ja muista kuljetuksista
  • Bussit: Sekä San Diegossa että New Yorkissa on bussikuljetus. En ole käyttänyt kumpaakaan niistä. joten en voi todella puhua niiden laadusta.
  • Junat / Subway: San Diegossa on rautatiejärjestelmä, mutta muistutan, että se oli melko harvinaista. Lisäksi, mistä olin asunut, sinun oli siirrettävä useita rivejä päästäksesi sopimukseen. Ja jokaisella rivillä oli erilainen työaika, ja ne kaikki lakkasivat toimimasta eri aikoina päivittäin, mutta ei yhtään mitään myöhemmin kuin 1:45. Vihreä linja on kuitenkin aivan kongressikeskuksen edessä. New Yorkin metrojärjestelmä on legendaarinen ja ikoninen. Se on myös väsynyt ja joskus hieman brutto, mutta hei. Se kulkee 24 tuntia, joten jos olet osapuoli seurakunnan jälkeen, sinun ei tarvitse seurata aikaa. Lähin metroasema Javitsin keskustaan ​​on aivan kadun toisella puolella, ja voit saada yhteyden kaikkialle kaupunkiin kaupungista.
  • Cabs: Minä sanon sen. Luulen, että San Diegon ohjaamoilla on jotain vastenmielisyyttä vastaan. Ei, että voisit syyttää heitä, congoersilla on maine, että he ovat tunnetusti pahat kippiautot (tee kaikkensa tämän mainoksen kääntämiseksi). Mutta silti oli useita kertoja, kun yritin rahtaa ohjaamoa, ja minulla oli SDCC-merkki, ja käytettävissä olevat ohjaamot menivät aivan ohi. Otin pois passin, yritin uudelleen ja melkein heti otin minut. Joten, ehkä pidä varusteesi piilossa, kunnes pääset ohjaamoon, tai ehkä pyydä pudottamaan Hyattissa, joka on liitetty kongressikeskukseen. New Yorkin ohjaamot ovat paljon yleisempiä, mutta eivät usko, että ne ovat automaattisesti käytettävissä, kun niitä tarvitaan. Heille on melko ruokaileva vimma, kun con on ohi. Jos et halua odottaa, yritä kävellä muutaman korttelin päässä ja kokeilla onneasi siellä. Tee myös parasta yrittää olla toimimatta turisti. Useimmat cabbies ovat ylöspäin, mutta jotkut, kun he ajattelevat, että heillä on turisti ohjaamossa, kulkee kiertävä reitti raskaiden liikennealueiden läpi, jotta hinnat nousevat. Ja yleensä yritä välttää kaupunkipalvelupalveluja, jotka yrittävät usein hakea sinut, kun yrität rahtaa ohjaamoa. He eivät ole kovin säänneltyjä, ja todennäköisesti ne maksavat sinulle enemmän.
  • Shuttle-bussit: SDCC: llä on todella hyvä bussikuljetusohjelma. On olemassa kahdeksan reittiä, jotka vievät sinut tai ovat lähellä kaikkia tärkeimpiä hotelleja. Ja tänä vuonna torstaina klo 17.00 sunnuntaina klo 19, he juoksevat ympäri vuorokauden. NYCC: llä oli aiemmin bussikuljetus, mutta ne ovat vähitellen poistaneet sen.

Lähimmän postitoimiston / Fed Ex / UPS Storen sijainti.

Kertoimet ovat, kun otat paljon tavaraa yleissopimuksessa. Sinun pitäisi harkita, miten saat kaiken takaisin kotiin. Jos aiot ajaa, se ei ole kovin suuri asia, olettaen, että sinulla on runko tai tyhjä takapenkki. Jos lennät, minun neuvoni olisi lähettää tavarasi takaisin.

Lentoyhtiöt ovat suuria matkatavaramaksuilla, jotka veloittavat lisäkassit, raskaat laukut ja suuret laukut. Ottaen huomioon tämän, kun ostat ostoksesi takaisin koneellesi, voit maksaa sinulle 100 dollaria – 500 dollaria, riippuen lentoyhtiöstäsi. Niiden lähettäminen takaisin voisi olla paljon halvempaa. Lähetin valtaviin laatikoihin takaisin San Diegosta FedExin kautta (postikeskus sijaitsee keskustassa lähellä House of Bluesia) ja vietti noin 80 dollaria. Myönnettiin, että tämä oli muutama vuosi sitten, ja se on silti melko suuri kustannus, mutta se on halvempaa kuin lentoyhtiöiden veloittamat maksut.

Kunnioitus kollegallesi.

 Massive Apple Comedian Con 014 Tämä on tärkeä. Tiedän, että suosittelin, että sinun pitäisi pyrkiä luomaan itsellesi itsesi, mutta älä koskaan anna sen tarkoita sitä, että luulet, että con on olemassa yksinomaan sinulle.

Saatat turhautua, että joudut odottamaan käytävällä, kun jotkut typerät pukeutuvat Nightwing saa kuvan. Tai saatat olla se kaveri, joka on pukeutunut Nightwingiin, koska se on järkyttynyt, koska jotkut yahoo huutaa sinua kiirehtimään prosessia. Saatat olla se tyttö, joka menee raivoon, koska sinun täytyy liikkua perheessä, joka ajaa rattaita. Ymmärrä, että perhe on luultavasti tukahduttanut sinua, kun melkein koputit lapsensa pois sanomasta rattaista, kun törmäsit siihen, kun menit ohi. Saatatte vihata väkijoukkoja, jotka pitävät sinut pääsemästä sinne, missä haluat olla, mutta olen varma, että sinä, jota yritit käärittää matkalla hitaasti liikkuvan väkijoukon läpi, ei myöskään ole uskomattoman ihastunut sinuun. [19659003MyönnänettäolenollutyksitaiuseampiedellämainituistaesimerkeistäMuttaikääntyessäniymmärsinettäkaikkiihmisettulevatnäihinyleissopimuksiinomastasyystäYmmärsinmyösettäkonferenssinjärjestäjättervehtivätnäitäihmisiäTarkoitanjosheeiväthalunneetcosplayereitäheilläeiolisinaamiointipallojajajosheeiväthalunneetvanhempientuodalapsiaanheeivätsaisilapsipäiviä

Yleissopimukset ovat paljon miellyttävämpiä, jos osallistujat olisivat enemmän huomaavaisia ​​toisilleen. Sano anteeksi, jos vahingossa törmäät johonkin tai jos haluat kävellä niiden edessä. Yritä ottaa cosplay-kuviasi pois korkeilta liikennealueilta tai jätä riittävästi tilaa ihmisten ympärille. Älä leikkaa linjaa. Tällaiset pienet asiat tekisivät con-kokemuksen paremmin kaikille.

Mitä voit saada, nähdä ja tehdä koomiksissa:

Tuotteet.

Voit ostaa kaikenlaisia ​​tavaroita sarjakuvassa. Voit saada taideteoksia aina tulosteista alkuperäisiksi taideteoksiksi deluxe-runkoon kelvollisiin maalauksiin. Voit saada aseita, jotka ovat todellisia (katanas ja muut reunat asennetaan näissä haitoissa) ja kuvitellaan (haluatko Thorin vasaran kopion? Todennäköisesti voit löytää sen). Voit saada leluja lapsuuden kultaisilta vuosilta aivan tavaratalojen hyllyjen leluille tänään. Ja voit ostaa vaatteita aina T-paidoista, joissa on sarkastinen sanonta heille täyteen Steampunk-hautaan.

Voi, ja tavallisesti on sarjakuva-alan myyjiä. Ei niin paljon kuin siellä olisi, ja määrä näyttää kutistuvan SDCC: ssä vuosittain, mutta ne ovat siellä. Tyypillisesti löydät myyjiä, jotka myyvät suuria lippukirjoja kulta-, hopea- ja pronssikaudelta, tai löydät myyjiä, jotka myyvät halpoja kirjoja 90-luvulta yhdelle tai vähemmän.

Kuvia eilen, tänään ja huomenna tähdellä.

 bruce-campbell-and-jack Tämä on tyypillisesti sitä, mitä monet kutsuvat kuvavalikoimiksi. ”Kyllä, saat mahdollisuuden ottaa kuvasi yhdellä suosikki tähteä -hinnasta. Kuvahinnat vaihtelevat tavallisesti $ 20 – 100 dollaria riippuen asiakkaan suosiosta. On myös pakettivalokuvia, joissa voit ottaa kuvan yhdellä tai useammalla vieraalla, tavallisesti samassa elokuvassa tai televisio-ohjelmassa, noin 100–500 dollaria, riippuen kuuluisuudesta ja näyttelyn suosiosta.

Kaikkia valokuvaoptioita ei tarjoa koominen. Useimpia hoitaa ulkopuolinen yritys, kuten Froggy's Photos tai Celeb Photo Ops. So, you’re likely going to have to buy a ticket for entry and pay for the photo op (and autograph, which we’ll speak on soon). Wizard World often has VIP Packages where you can buy an entry into the con and get a photo op and autograph from a particular celebrity all at once.

But be forewarned, if you spend the $80 to get you picture taken with Stephen Amell, you are not going to be able to go into a 30-minute discussion over why Barry Allen was better for Felicity Smoak than Oliver Queen. The photo ops I’ve been a party to go like this: you wait in line. When your turn comes up, you step in, put down your bags, hand in your photo op ticket that you pre-purchased and stand next to the celebrity. They take the picture. You are then rushed out of the room so they can get the next customer in and you get to pick up your pictures an a few minutes. The only experience you are paying for is to appear on an 8X10 next to your chosen celebrity. This comes as a shock to some who by these packages, thinking they’ll get more than a couple of seconds with their idols, so be wary about that.

Also, if you see these celebrities out and about, either on the convention floor or on the town, don’t be surprised if they refuse to take a picture with you. Why would they give away something they’re at the con to make you pay for?

Autographs with the stars of yesterday, today and tomorrow.

sean_norm_640Just like photo ops, you’ll typically have to pay money to get things signed by your favorite celebrity. Prices generally range from $20 to $80 per item, depending on the popularity of the celebrity. Again, like the photo ops, for the more popular celebrities, you might only have a few seconds to speak to them, so think of what you’d want to say before hand.

At cons with a big media presence, you might be able to get celebrity signatures for free. Typically if a studio is showcasing a new film of TV series and they have a booth on the con floor, they will have the cast of whatever they are shilling sit down and sign autographs for the fans. Like I said, these are usually free, but they do hand out tickets to limit the number of autograph seekers. Tickets are typically given out at the booth either at the beginning of the day or hours before the signing or even online before the con hits. Check in to be sure.

Autographs with the comic book stars of yesterday, today and tomorrow.

You can also get your comic books signed by the writers and artists that created them. Many creators have booths over in artists alley and would be happy to sign whatever you want. At one time, comic artists and writers would sign for free. At the most recent convention I attended, East Coast Comic Con, most of the comic creators charged for their signature. Their reasoning is that the people getting the autographs will simply be reselling the books on eBay, and they want to get a piece of the action.

You also might have to pay for signings at certain charity booths like The Hero Initiative and The Comic Book Legal Defense Fund, but that is to be expected. As a matter of fact, I encourage you to visit those sites to get your autographs, because you will be helping a good cause while getting the memory you’ll treasure.

The comic book companies usually have signings at their booths, sometimes with creators that appear nowhere else. Typically, signing schedules appear online days before the convention, although DC only posts theirs the day of the signing at the con. These signatures will be free.

Also, for the bigger name creators (Jim Lee, Geoff Johns, Grant Morrison, Frank Miller, etc) any signings for them might be ticketed. Something to be aware of.

Another thing to be aware of, which I first noticed at Wizard World New York Experience, is that some creators will sign one thing for free, yet charge you for each additional signature. I don’t know if this practice will carry over to other conventions or not, or that all creators will pick up on this, but keep this in mind if you want an artist to sign all 100 issues of a particular title they worked on.

Sketches from the comic book stars of yesterday, today and tomorrow.

Jaime-drawing2One of the awesome issues about comic cons is you could get your favourite artists to attract your favourite characters for you. In fact, they gained’t do it free of charge. It is going to value you anyplace from $20 to $200, relying on how in demand the artist is, how intricate the sketch you need is, and what sort of figure you need (their drawing of a character’s face will probably be less expensive than a full body shot). Also, perform some research. Some artists settle for commissions within the weeks/months leading up to the conference, with the precise sketch delivered on the con. This could be one thing to look into, because for those who don’t get on the wait listing early sufficient on the conference, you won’t get your sketch on the conference.

If you wish to get a sketch with out paying for it, and the artist works for a serious publisher, wait until they are at that publisher’s sales space, signing. Sometimes, you will get a easy sketch from them there totally free.

Swag.

You may need to pay for autographs, you may need to pay for pictures, and also you may need to pay for sketches, however there’s a ton of free stuff waiting for you at comic ebook conventions. And it’s not just bookmarks and advertising postcards.

One of the fashionable types of swag at SDCC are the Warner Brother luggage. They’re each collectable and practical. Sometimes, they provide the luggage out certain occasions of day and it’s all the time like feeding time on the piranha tank once they do, so come grin and loaded for bear.

In case you are in search of a bag you’d truly be prepared to use as a bag with out having to throw elbows to get one, you will discover them when you look arduous sufficient (and get their early enough). Darkish Horse often has a nice provide of luggage, and ebook publishers too.

Most comic guide corporations have plenty of giveaways, but make some extent of visiting the DC booth at whatever con they set up at. Their free swag, for those who catch them at the right time, is basically nice. You have got your typical posters and buttons, however where most different booths giveaway the identical free comics that  they provide comic shops to provide out to their clients, DC provides out full copies of comics. It’s value testing a number of occasions over the course of the con.

And if the conference has guide publishers exhibiting, examine those guys out first. The usually give out free copies of their upcoming books. Principally they are proofs and not precisely the ultimate version, however its a free ebook!

Cosplay.

new-york-comic-con-cosplay-24Cosplaying is not my thing. I don’t have the talent and skill to make a good costume, and I don’t have the body type to pull it off. But thousands of people do each year, and those of us who do not partake can enjoy looking at their creativity and ingenuity. It’s gotten to such a point that a cult of personality has sprung up around certain cosplayers, turning them into celebrities.

The first rule of cosplay is don’t be afraid to cosplay. Yes, you’ve seen media articles accusing women of not being geeky enough to wear the costumes they wear and outsiders NotOkay4coming to the con to ridicule the load of cosplayers in an try at humor. For those who feel passionately enough a few character or costume to dress up, be courageous sufficient to do so. On the entire, your fellow congoers are kinder and gentler than the examples listed above. No one goes to cease you and ask you when the character you’re dressing up as first appeared. And when you’re a bit massive around the midsection for a Stormtrooper, individuals aren’t going to single you out of your battallion, point, and snicker. In case you are at all self-conscious, you shouldn’t be dressing up anyway. But for those who do, be brave and have enjoyable.

In fact, there’s some guidelines it’s a must to comply with, particularly relating to weapons. You may assume that a fully-functioning M-16 will complete your Punisher outfit, but the con organizers will assume other clever. Similar goes for a non-fully-functioning M-16, a toy that looks precisely like a M-16, a metallic sword or an actual bow and arrow. It has been an extended standing requirement that any weapons you usher in to the con not solely need to be pretend, but in addition look it. Anticipate no much less in the post-Sandy Hook, post-Aurora world. SDCC goes so far as to have a weapons verify where they’ll determine whether or not your pretend weapon is pretend sufficient for his or her purposes, they usually also prohibit and swords be drawn on the premises. Hold this in thoughts when selecting your costume.

Another factor to remember is that this: I witnessed a lady whose dressed up as Poison Ivy at NYCC. Her costume consisted of a flesh colored G-string, leaf home equipment over her most naughty bits, and the minimal quantity of physique paint needed to symbolize branches. She was primarily naked. The con made her put garments on. Then there was the man who was dressed as Venom at a Wizard World Chicago whose costume consisted of a splash or two of liquid latex and a Speedo that left nothing to the creativeness. He didn’t run into any hassle on the conference, however the lodge he was staying at made him cowl up. This ethical is that when making your costume, be mindful the principles of widespread decency. In case you take a look at your costume in the mirror and ask your self, “Can I get away with this?,” you’ll be able to’t.

Aside from that, just use widespread courtesy. When you have a ultra-realistic Starscream costume, full with fiberglass rings jutting out of your shoulders, ensure you aren’t smacking individuals within the face as you walk down the aisles. If any part of your costume includes stilts, ensure you can walk on them before you break them out in a crowd. Attempt to be respectful of both your fellow cosplayers and the non-cosplayers as nicely.

Being respectful also applied to those who are taking in cosplayers too, especially in relation to sexual harassment. 99% of feminine comedian ebook characters are drawn in skin tight costumes with tons of cleavage displaying. Just because a cosplayer is sporting an accurate Black Cat or Slave Leia costume doesn’t imply she needs you to act out whatever fantasies you will have concerning the character on her, or the cosplayer stops being a real reside human being underneath the spandex and make-up. I’ll bastardize a line from Who Framed Roger Rabbit here, the cosplayer is just not a sexual object, the comedian character she is dressing up as is simply drawn that method. Be cool, be good and be gentlemanly. For those who don’t really feel the necessity to act politely round ladies, keep residence.

Conventions have started drafting official harassment policies, itemizing what they think about harassment and what they’re prepared to do to stop it. NYCC’s policy might be discovered here and SDCC’s is right here. As you’ll be able to see, you may be booted out of the convention for harassing. So don’t do it.

Panels.

aaSpotlight_panelAs talked about above, some panels might be nigh unattainable to get into. Nevertheless, many others must be straightforward to get into. These panels will be the ones the place it is possible for you to to listen to concerning the history of comic books from the people who made them, delve into the method of how comics are made, discover out what it takes to make a film and numerous other subjects. Panels are a great way to take a load off your ft at a busy convention and study one thing within the course of.

Other issues within the city you’re in aside from comic con.

There’s a world outdoors of comedian conventions. If you’ll travel to San Diego, New York City, or some other massive metropolis holding a con and you don’t do one thing that metropolis, you’re doing yourself a disservice. Add a day to your SDCC trip and go to the San Diego Zoo. Add a day to your NYCC journey and see a Broadway play. Add a day to your Baltimore Comic Con journey and visit Inside Harbor.

If you want to take a break from SDCC to…go to another comic con, might I like to recommend Tr!ckst3r. That is pretty much all comics, and primarily unbiased comics at that.

And if day time actions aren’t your factor, there is a big selection of nighttime actions so that you can do after SDCC. There are sometimes events like these after hours at nearly each con you go to. Maintain an eye fixed out on the Internet every week or two earlier than the con you will starts and you’ll in all probability discover them out.

And in case you are of legal consuming age and need to hang out with comic e-book professionals at a bar after SDCC, the Hyatt bar, which is within the lodge hooked up to the convention middle, is known in its status as a San Diego’s submit con hang around for execs.

That’s all I have right now. I’m positive I’ll overlook something right after this goes reside on the location. But in case you have an questions or any ideas, depart them in the feedback. Thanks!

Warnings:

These are two drawback areas I’ve observed through the years which have turn out to be points to some. Concentrate on them.

Cell Telephone Usage.

Some time back, I received trapped in a sluggish shifting aisle. It shouldn’t have been, there have been no main vendors there, no impromtu signing strains either. Ultimately, I made it by means of the aisle far sufficient that I might see what was responsible for the hold up–a woman walking slowly, texting someone on her telephone. The logjam was cause by individuals making an attempt to get round her.

Now, sensible telephones are a priceless part of conventions. Many cons have apps that assist you to facilitate your con experience. And they’re very important for arranging conferences with buddies, finding a place to eat close by or getting into contest and giveaways by distributors.

However you need to be thoughtful. Don’t answer it in a panel. Pull over to the aspect if it’s worthwhile to textual content someone. Use your widespread sense.

Conversations.

Conventions are a very good place to satisfy individuals. Whether its an previous good friend or someone you simply met that day, it’s pure that you simply’d need to strike up a conversation. Nevertheless, there are specific places you must maintain one at a comic guide conference. Like in a panel room. Or in a crowded aisle. Or while blocking a vendor’s sales space. Or, and this is the rationale why I felt the necessity to embrace this, at the bottom of an escalator.

Sure, I have seen two individuals decided to carry a conversation a foot away from where one of many down escalators let loose. This led to a considerably dicey state of affairs as individuals getting off the escalator, who actually had no approach to avoid them, tried to get out of the best way in order that they didn’t hit the talkers or cause a bunch of broken bones for the individuals behind them. The conversationalist responded to this with a glance of annoyance, like the individuals on the escalator, of which I was one, was being rude to them. Don’t be like those individuals.

(perform(d,s,id)var js,fjs=d.getElementsByTagName(s)[0];if(d.getElementById(id))return;js=d.createElement(s);js.id=id;js.src="//connect.facebook.internet/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.three";fjs.parentNode.insertBefore(js,fjs);(document,'script','facebook-jssdk'));