Dog Breeds Latest

Suuret koirarodut – helppo opas, jonka avulla voit valita yhden

suuret koirarodut

Isot koirarodut kutsutaan joskus suuriksi koiriksi, ne eivät osu kovinkaan jättiläisen merkkiin. Ero isojen ja jättiläisten koirien välillä on kuin yritetään tehdä yhteenveto chihuahua ja saksalainen paimen. Jättiläisillä on yleensä alhainen metabolia, eivätkä he halua rasittavaa liikuntaa. He nauttivat liikunnasta, mutta se voi usein olla heille kiinnostava.

Bigdog-rodut ovat päinvastoin jättiläisille, he rakastavat liikuntaa. Tämä johtuu lähinnä siitä, että he eivät ole yhtä painavia. Jos haluat mieluummin rentoutuneen koiran kassan ”Jäljellä oleva opas jättiläiskoirille”.

Suurten koiranrotujen suunnitelma

Yleensä suurin osa isoista koiranrotuista on erittäin aktiivisia; he syövät melko paljon; jotkut voivat olla hyvin itsepäisiä, ja he karkottavat paljon hiuksia. Jos et ole tottunut menemään ulos kaikenlaisilla sääolosuhteilla, nämä koirat eivät ole sinua varten. Suurimpien koirien koirat vaativat yleensä enemmän työtä kuin useimmat muut koirat, siksi niitä löytyy pelastuskeskuksista.

Koirat painavat yleensä noin 24 kg plus; niiden korkeus vaihtelee välillä 24–28 tuumaa. Uskokaa tai älkää, sää on yksi ihmisten suurimmista esteistä siitä, pitävätkö he koiraa vai eivät.

Ensinnäkin, yritä kuvitella itsesi pukeutuneena täysin vedenpitävään vaatteeseen. Kuvitelkaa nyt vaeltava petollisessa sateessa -2 asteen lämpötilassa rannalla yhden metrin korkeudella. Toinen visualisointi on vaellus 40c lämpötilassa, jossa kosteus on 97%.

Olen juuri antanut kuvan Etelä-Englannin lämpötilan vaihtelusta.

Tänään kirjoittaessani tuuli on niin voimakas, että kuka tahansa peruukin päällä paljasta pian heidän kaunis kiiltävä päänsä!

Okei, sinut saatetaan siunattu tasapainoisella ympärivuotisella ilmastolla; Yhdistyneessä kuningaskunnassa, Pohjois-Amerikassa tai Kanadassa jne. asuvien ihmisten elämäntyyli on kuitenkin riippuvainen ilmastosta.

Rakastan henkilökohtaisesti ilmastolajikkeita, mutta en sanoisi ei jatkuvalle auringonpaisteelle, joka saavuttaa maksimilämpötilan. 30c. Se tekisi ehdottomasti elämääni, ja minun ei tarvitsisi huolehtia D-vitamiinin puutoksesta.

Pelastuskeskukset ovat valtavan suuria koiraroduja; ennen kuin lähdet kasvattajalle, tarkista paikallinen lemmikkieläinjärjestö. Kaikki eläimet tarkistetaan perusteellisesti, rokotetaan ja niiden maksut ovat nimellisarvoja.

Valitsemasi koira asuu kanssasi monta vuotta. Kysy itseltäsi, onko sinulla varaa isolle koiralle, koska niiden pitäminen voi olla melko kallista. Isot koirarodut ovat yleensä erittäin rakastavia ja lempeitä; he viihtyvät toveruudessa ja ovat yleensä hyviä vartijakoiria tai suojaajia. Tämä riippuu kuitenkin siitä, kuinka heidän on saatu kehittyä pentuvaiheesta lähtien.

Jotkut ihmiset uskovat, että tämän kokoiset koirat voivat elää hyvin huoneistoissa; asunnosi koko voi soittaa vain tämän puhelun. Suuret koirat ovat kuitenkin erittäin aktiivisia ja vaativat paljon tilaa, puutarhan tulisi olla etusijalla. Suuret koirarodut pienellä asuinalueella voivat johtaa tuhoutuneeseen kotiin.

Jos olet ajatellut koiran ostamista, ole varovainen mistä ostat seuralaisesi. Siellä on eräitä erittäin harkitsemattomia koirankasvattajia, jotka ovat huolimattomasti kasvataneet.

Jos jotakin koiraa on kasvatettu huolimattomasti, siitä voi tulla epävakaa, temperamenttinen ja epäterveellinen. Usein et ymmärrä ongelmaa, ennen kuin olet kotona tai sinulla on koira muutama viikko.

Kuten kaikilla koirilla, laskut voivat olla korkeat, etenkin isoilla koiranrotuilla. Katso mitä asiaan liittyy tarkista erittäin informatiivinen artikkeli Koiran mielenkiintoisia faktoja – Uusien omistajien opas sisältää kaiken mitä sinun tarvitsee tietää.

Suurilla koiranrotuilla voi olla terveysongelmia, etenkin kun he vanhenevat. Ne ovat alttiimpia lonkkavikoille, niveltulehdukselle, osteosarkoomalle, luu- ja rustosairauksille. Heidän elinikä on yleensä noin 10–14 vuotta.

Suuret koirarodut

Afganistankoirat

Nurmikolla kävelevä afganistanilainen koirakoira

Nämä ovat Iranista ja Afganistanista. Nämä suuret koirat ovat voimakasta tahtoaan, uskollisia, kauniilla luonteeltaan ja rakastavia. He ovat älykkäitä ja voivat olla tottelemattomia, heidät on koulutettava oikein.

Airedale-terrierit

 iso koiranrotu

Kaunis ruskea Airedale-terrieri koira

Airedale-terrierit ovat Iso-Britanniasta ja tunnetaan myös nimellä Bingley and Waterside. terrierit. Nämä suuret koirarodut ovat vahvoja koiria ja ovat erittäin aktiivisia. He suojelevat omistajiaan. He haluavat paljon rakkautta ja hellästi.

Alaskan malamuutit

 suuret koirarodut

Alaskan malamuutit

Alaskan malamutit ovat Amerikasta. Nämä ovat uskomattoman itsepäisiä, mikä tarkoittaa, että ne ovat älykkäitä. Ne on koulutettava pennusta. Ne ovat erittäin vahvoja ja voivat vetää kelkkoja helposti.

Amerikan kettukoirat

 suuret koirarodut

Tämä on amerikkalainen kettukoira lumisella päivällä.

Amerikan kettukoirat ovat kotoisin Amerikasta. Nämä koirat rakastavat leikkiä ja juoksua; he kyllästyvät liian helposti seurauksena, että he tarvitsevat paljon stimulaatiota, muuten niistä tulee tuhoisia. He ovat itsepäinen koira ja niitä on vaikea kouluttaa.

Amerikkalaiset vesispanielit

 iso koiranrotu

Amerikkalaiset vesispanielit

Amerikkalaiset vesispanielit ovat Amerikasta. He ovat loistava seuralainen ja erittäin energinen. Ne vaativat paljon liikuntaa ja stimulaatiota; muuten heistä tulee kyllästyviä ja tuhoisia. He ovat erittäin ystävällisiä ja rakastavat paljon huomiota.

Beauceron

 suuret koirarodut

Beauceron ovat kotoisin Ranskasta. Nämä suuret koirarodut ovat erittäin ystävällisiä, uskollisia ja hyviä suojelejia. He ovat suuria tottelevaisia ​​koiria eivätkä pelkää. He ovat älykkäitä, innokkaita miellyttämään ja nopea oppia.

belgialaiset malinoisit

 suuret koirarodut

belgialaiset malinoiset ovat kotoisin Belgiasta. Nämä ovat kauniita ja erittäin älykkäitä, helppo kouluttaa, tottelevaisia ​​ja tekevät hyvästä koirasta. He tarvitsevat paljon liikuntaa ja kimppuja stimulaatioita.

belgialaiset lammaskoirat

 iso koiranrotu

belgialaiset lammaskoirat ovat kotoisin Belgiasta. Niillä on tonnia energiaa, joten ne tarvitsevat paljon liikuntaa. He ovat uskollisia, kuuliaisia ​​ja suojelevat omistajaaan hyvin. He ovat erittäin älykkäitä; siksi he tarvitsevat paljon stimulaatiota.

belgialaiset tervurensit

 iso koiranrotu

belgialaisten paimenten tervurenkoirat

belgialaiset tervurenit ovat kotoisin Belgiasta. Nämä suuret koirarodut ovat erittäin aktiivisia, joten he tarvitsevat paljon liikuntaa ja stimulaatiota. He ovat uskollisia, älykkäitä, oppivat nopeasti ja ovat suuria perhekoiria.

Bouvier des Flandres

 iso koiranrotu

bouvier koira ulkona nurmikolla

Bouvier des Flandres ovat Ranskasta. Nämä ovat hienoja perheen lemmikkikoiria ja rakastavat ihmisiä. He ovat uskollisia, uskollisia ja lempeitä. He haluavat aina olla lähelläsi ja ovat hienoja lasten ja muiden lemmikkien kanssa.

Boxerit

 suuret koirarodut

Boxerit ovat Saksasta. Nämä koirat ovat älykkäitä, voivat olla itsepäisiä, mutta oppivat hyvin nopeasti ja ne tulisi kouluttaa koiranpennulta. Ne näyttävät aggressiivisilta, mutta ovat kaukana siitä; he ovat todella ystävällisiä ja erittäin uskollisia.

Briards

 iso koiranrotu

Briard koira syksypuistossa

Briarrd ovat kotoisin Ranskasta. Nämä ovat suuria perhekoiria, ja he rakastavat toveruutta. He ovat voimakkaita tahtoaan, älykkäitä ja haluavat olla pomo. Nämä koirat tarvitsevat vakaata johtajuutta, mutta kun he ymmärtävät kenen pomo.

collie

 iso koiranrotu

collie canine

collie ovat Iso-Britanniasta. Nämä suuret koirarodut ovat loistavia seuralaisia; he rakastavat olla perheen kanssa. Ne ovat hiljaisia, intuitiivisia ja helppoja. He rakastavat haukkumista; näin ollen ne eivät ole vaihtoehto, jos et pidä liiallisesta haukkumisesta.

kiharakarvainen noutaja

 iso koiranrotu

kiharapäällysteinen noutaja

kiharakarvainen noutaja on kotoisin Isosta-Britanniasta. Nämä ovat loistavia seuralaisia; he rakastavat olevansa perheensä ympärillä; he ovat energisiä seurauksena he tarvitsevat paljon liikuntaa. He haluavat haukkuu suojautuakseen; Joillekin ihmisille tämä voi kuitenkin olla ärsyttävää.

dalmatialaiset

 suuret koirarodut

dalmatialaiset ovat kotoisin Kroatiasta. Nämä suuret koirarodut ovat uskomattomia persoonallisuuksia, erittäin vilkas ja leikkisä. Sinun on oltava vahva johtaja, tai he johtavat sinua. Ne ovat yleensä hallitsevia koiria, erittäin heikkoja ja voivat olla tuhoisia.

Doberman Pinschers

 suuret koirarodut

Doberman pinserit metsässä juoksevat

Doberman Pinschers ovat Saksasta. Nämä koirat voivat olla hyviä taajamissa. Niitä on helppo kouluttaa ja ne tulisi kouluttaa koiranpennulta, toisten mielestä vanhempien kouluttaminen voi osoittautua vaikeammaksi.

English Foxhounds

 suuret koirarodut

Vanhat englantilaiset kettukoirat Belvoirin kokouksessa. Metsästys Englannissa.

English Foxhoundit ovat kotoisin Iso-Britanniasta. Nämä ovat erittäin itsepäisiä koiria; he rakastavat tutkia; itse asiassa he ovat metsästäjiä. He ovat erittäin aktiivisia, joten he tarvitsevat paljon liikuntaa. Nämä koirat eivät saa olla lyijyn päässä, tai nenänsä ei katoa heitä.

englanti setteri

 suuret koirarodut

söpö onnellinen englantilainen setteri toiminnassa kohti kameraa

englanti setteri on Isosta-Britanniasta. Nämä suuret koiran rodut ovat uskomattoman ilahduttavia ja erittäin sydämellisiä. He ovat uskollisia ja ystävällisiä ja ovat hyvä perhekoira. Heidät voidaan kouluttaa helposti, mutta he voivat olla tahtovat. He tarvitsevat paljon liikuntaa.

litteäkarvainen noutaja

 suuret koirarodut

litteänkarvainennoutaja ovat Isosta-Britanniasta. Nämä ovat erinomaisia ​​perheen seuralaisia; he todella rakastavat ihmisiä ehdoitta. Heillä on tonnia energiaa; sen vuoksi he tarvitsevat riittävästi liikuntaa ja riittävästi koulutusta.

saksalaiset paimenet

saksalaiset paimenet ovat kotoisin Saksasta. Nämä koirat ovat erittäin lihaksikkaita ja erittäin vahvoja. He ovat erityisen uskollisia ja ovat erinomaisia ​​suojelejia omistajilleen. Ne ovat erittäin älykkäitä ja melko helppo kouluttaa.

Saksan lyhytkarvainen osoitin

Saksan lyhytkarvainen osoitin ovat Saksasta. Näillä koirilla on valtava määrä energiaa, joten he tarvitsevat paljon liikuntaa ja stimulaatiota. He ovat erittäin älykkäitä, ketteriä ja kuuliaisia. He ovat kunnollisia suojaajia ja erinomaisia ​​vartijoita.

Saksalainen lankakarvainen osoitin

Saksalainen lankakarvainen osoitin on kotoisin Saksasta. Niillä on valtavia määriä energiaa; myöhemmin he tarvitsevat valtavia määriä liikuntaa, elleivät he saa sitä, he tuhoavat talosi ja puutarhan. He ovat uskollisia, rakastavia, omistautuneita ja hellä. He ovat hyviä suojaajia ja erinomaisia ​​vahtikoiria.

jättiläisnautserit

jättiläisnautserit ovat Saksasta. Nämä koirat ovat erittäin aktiivisia; heillä on valtavia määriä energiaa seurauksena, että he tarvitsevat paljon liikuntaa. Ne ovat suojaavia, helppo kouluttaa, oppivat nopeasti ja ovat erittäin rakastavia ihmisiä kohtaan.

kultaisetnoutajaiset

kultaisetnoutajat ovat Skotlannista. Heitä on erittäin helppo kouluttaa, jos tarjoat haasteen, nämä koirat tarvitsevat aina jotain tekemistä, muuten ne kyllästyvät. He ovat hyvä perhekoira, uskollisia ja suojaavia.

Gordon-setterit

Gordon-setterit ovat Skotlannista. Nämä ovat rakastavia koiria, ja he rakastavat ihmisiä; heidän on oltava osa perhettä. He ovat erittäin älykkäitä, mutta voivat kuitenkin olla itsepäisiä. Ne kyllästyvät suhteellisen helposti, joten niiden on tehtävä paljon tekemistä.

Vinttikoirakilpailut

Vinttikoirakilpailut ovat eurooppalaisia. Nämä ovat kauniita kilpakoiria; he ovat älykkäitä, lisäksi tarvitset paljon kärsivällisyyttä heidän kanssaan. Nämä koirat ovat erittäin oivaltavia koiria.

Huskiet

Huskies ovat kotoisin Venäjältä ja kasvatettu Siperiassa. Nämä koirat ovat lempeitä ja ystävällisiä; valitettavasti he eivät ole vartiokoira eivätkä hyökkää. He ovat uskollisia, älykkäitä ja uskollisia.

Ibizankoira

Ibizankoira on kotoisin Espanjasta. Heillä on hyvä luonne; heillä on paljon energiaa tämän seurauksena; he tarvitsevat paljon liikuntaa. He ovat uskollisia lemmikkikoiria, jotka ovat uskollisia, ystävällisiä ja rakastavia.

irlantilaiset setterit

irlantilaiset setterit ovat Irlannista. Nämä ovat hienoja perheen lemmikkikoiria, joilla on aktiivinen ulkona elämäntapa. Heillä on korkea energiataso; siksi he tarvitsevat paljon liikuntaa. He ovat älykkäitä myöhemmin ja oppivat nopeasti.

Komondors

Komondors ovat kotoisin Unkarista. Nämä ovat harvinaisia ​​suuria koiraroduja, ja ne ovat hyviä suojaajia ja suojaavat sinua ja kaikkea mitä omistat. On tärkeää seurustella nämä koirat varhaisessa iässä ja jatkuvasti. Nämä koirat ovat erittäin uskollisia ja rakastavat perhettään.

Labradorinnoutaja

Labradorinnoutaja on kotoisin Isosta-Britanniasta ja Kanadasta. Nämä ovat kauniita ja erittäin älykkäitä, rakastavia ja suojaavia, niitä käytetään usein apukoirina. Labradorinnoutajat ovat hyvä ensisijainen valinta perheille, koska ne ovat erinomaisia ​​lasten ympäristössä.

Previous English Sheepdog

Previous English Sheepdog ovat Iso-Britanniasta. Nämä ovat kauniita perhekoiria; he ovat uskomattoman rakastavia ja omistautuneita omistajilleen; he rakastavat halauksia ja ovat hauskoja olla lähellä. Jos sinulla on vaikea antaa hellyyttä, niin nämä koirat eivät ole sinua varten, koska saat negatiivista huomiota.

Otterhound

Otterhound ovat kotoisin Iso-Britanniasta. Nämä koirat ovat erinomaisia ​​jäljittäjiä saukkojen metsästykseen; he ovat aina iloisia nähdessään omistajiaan ja miellyttäen heitä. He ovat rakastavia koiria, mutta pitävät omasta tilasta, joten ne näyttävät hieman syrjäisiltä.

Plott Hound

Plott Hound ovat Saksasta ja Amerikasta. Nämä koirat rakastavat käyttää ääntään, he ovat valppaat eivätkä pelkää mitään. Plotts ovat hyviä jäljityskoiria ja voivat olla aggressiivisia metsästyksessä. He ovat älykkäitä ja rakastavat miellyttääkseen omistajiaan.

Rhodesian Ridgebacks

Rhodesian Ridgebacks ovat kotoisin Zimbabwesta. Nämä koirat ovat erittäin älykkäitä, rakastavia välittävä ja uskollinen kotona; lapsia on kuitenkin tarkkailtava. Heitä on helppo kouluttaa, ne ovat hienoja vahtikoiria ja ovat parhaita metsästäjäkoiria.

Rotveilerit

Rotveilerit ovat Saksasta. Ne ovat erittäin vahvoja ja suurilla lihaksilla kuten saksalainen paimen. Niitä käytetään vartiokoirina, koska ne näyttävät kovaa; he ovat kuitenkin erittäin vakava koira, uskollisia ja helläluonteisia.

Weimaraner

weimaraner ovat kotoisin Saksasta. He ovat erittäin älykkäitä ja erittäin helppo kouluttaa koiraa; nämä koirat ovat täynnä käsiä; sinua on varoitettu. He ovat erittäin uskollisia, rakastavia ja hellä. Heidän kanssaan viettämäsi aika kannattaa.

Susi koirat

Susi koirat ovat Euroopasta, Amerikasta, Kanadasta. Nämä ovat uskomattoman kauniita; niiden luonne vaihtelee linjastaan ​​riippuen. Tämä voi olla tšekkoslovakialainen susikoira, Saarloos-susikoira tai mikä tahansa muu harmaasta susista johtuva susikoira. He rakastavat vetää johtoa, ovat tahallisia ja tarvitsevat paljon liikuntaa; he ovat uskollisia ja rakastavia.

Jos et ole varma suurten koirien omistamisesta, siirry kohtaan Löydä sinulle parhaiten sopiva koiranrotu -kohta aloittaa uusi haku.